Saturday, January 14, 2006

Brevlåde-uppror

Gospel-spelningen var jätterolig! De drog upp folk på scenen och vi var där förstås. Förutom detta så har vi beställt tårta till Oskars kalas på söndag. Här kommer en affärside för någon:
Kolla in denna sajt: http://cakes.com/ . Varför finns inte detta i Sverige???? Oskar ska iallafall ha en SpongeBob-tårta på söndag.

Här i området är det just nu brevlåde-uppror. Av någon anledning har någon i styrelsen bestämt att alla brevlådor måste se likadana ut. För en svensk ser de redan likadana ut, alla har en trästolpe och följer standarden för US Mail (har du sett en amerikansk film så vet du). MEN, de ser inte EXAKT likadana ut. Så nu ska de bytas ut, för 300$ styck. Gissa om folk är lite upprörda. Har inte de i styrelsen för samfälligheten annat att göra??? Detta händer alltså i USA, "Land of freedom". De hade nog fått en hjärtattack om de kom till Annehem.... Sverige anses ju här vara lite av en Sovjet-stat, där människor inte har någon riktig FRIHET, mest pga våra skatter. Men vi får ju iallafall köpa vilken brevlåda vi vill...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home