USA-rapport

Monday, January 05, 2009

New York

Igår var vi hela dagen i New York City. Vi hann med att gå till Time Square, åka upp i Empire State Building, gå på Wall Street och åka ut till Frihetsgudinnan. Kallt men soligt, och lagom mycket turister. Idag åkte vi norrut och besökte West Point, den berömda amerikanska militärskolan, och sen åkte vi till barnens favoritshow på Discovery, American Choppers, eller Orange County Choppers som det heter egentligen. De hade en affär där de visade upp en del av sina motorcyklar, och så kunde man titta in i verkstaden där de filmade. Så nu har vi sett Paul Sr "in action". Nu ska vi bara packa och imorgon åker vi hem till Sverige igen.

Saturday, January 03, 2009

Newark, NJ

Många delstater blev det idag... Vi startade i Virginia, åkte genom DC, Maryland, och Delaware. Sen tog vi en liten avstickare till Pennsylvania bara för att ha varit där också. Och hotellet ligger i Newark, NJ. Precis vid en stor mall... igen... :-) Imorgon blir det New York!

Woodbridge, VA

Igar korde vi norrut, mot New York. Vi gor en stopover i Woodbridge, utanfor Washington DC. Det visade sig att hotellet lag precis vid en gigantisk mall, Potomac Mills! Hade jag ingen aning om... Sa igar kvall blev det lite shopping.

Thursday, January 01, 2009

Cary

Idag har vi kort till Cary igen. Inatt bor vi hos vara gamla grannar, sa barnen har det jattekul. Imorgon kor vi vidare norrrut. Det ar kallt! Vi hade hellre stannat kvar i Miami!